z35W7z4v9z8w

2016-12-30

Elijah Wood i Sundsvall och Östersund

Sundsvall kokade i onsdags den 28 december. Folk gick man ur huse för att få en glimt av en kändis. Av någon anledning så hade Elijah Wood åkt vilse och hamnat i Sundsvall.

Elijah Wood
När Elijah Wood gick in på Restaurang Tuppen råkade en av personalen titta upp och känna igen honom. Men mest på grund av att Elijah pratade engelska med dem. När personalen tog en bild och la upp den på sin Facebook-sida tog det bara åtskilliga timmar innan ryktet började spridas på stan. Snart hade lokaltidningarna fått nys om historien och började jaga runt på stan för att få en skymt av kändisen. Reportrarna sprang runt på cafér och restauranger men Elijah Wood var redan långt borta. Medan reportrarna jagade runt i Sundsvall hade Elijah redan tagit sig till Östersund.
Elijah Wood
Så reportrarna fick intervjua de personer som snubblat över kändisen. Någon hade sett honom äta middag med en "blond svensk flicka", andra hävdade att de sett honom på krogen med en blondin. Ryktena och spekulationerna härjade fritt och det fanns även de som hävdade att Elijah sprungit naken runt en rondell. Men i själva verket hade Elijah Wood bara tagit en fika tillsammans med sin flickvän och var på genomresa och skulle vidare till Östersund och därefter norrut. Tänk vad mycket nyheter man kan skaka fram genom att springa runt på stan och lyssna på rykten.

Men ingen kommer att få veta vad Elijah Wood och hans flickvän gjorde i Sundsvall och Östersund, för ingen kom på tanken att fråga dem själv...

1 kommentar :