z35W7z4v9z8w

2016-11-07

Blodig kamp bryter ut när Pingvin hittar sin fru med en annan Pingvin

En video har blivit viral på Internet och berättar en historia som många kan känna igen sig i: En make kommer hem och finner att hans fru är otrogen med en annan man. En våldsam kamp om hennes gunst bryter ut.
Men till skillnad från andra historier så handlar denna historia om pingviner!


NatGeo Channel twittrade en video med titeln "Homewrecking Penguin" den 4:e november och har redan setts över en halv miljon gånger. Det börjar med dramatisk bakgrundmusik och berättaren har även han en dramatisk röst. En Magellanpingvin kommer hem till sitt bo och upptäcker att en annan manlig pingvin flyttat in och tagit över hans fru och barn.

Plötslig utbryter en våldsam kamp, där pingvinerna slåss med sina tunga vingar. De använder sina vingar som påkar som kan ge åtta kraftiga slag per sekund. Dessutom pickar de på varandras ögon med sina näbbar.

Kampen är våldsam och blodig och efter ett tag inser den bedragna maken att han håller på att förlora både sin fru och sina barn till den nya pingvin-hanen.

I ett sista desperat försök, försöker han förmå sin fru att tänka om, men hon har redan bestämt sig: Hon har ingen plats för en förlorare.

Se hela videon nedan:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar