z35W7z4v9z8w

2013-05-09

Pappa är sjuk

I tisdags var pappa och jobbade, igår (onsdag) blev han inlagd på sjukhus eftersom han har mått dåligt under en lång period. Han har också ätit mediciner som gett honom kraftiga biverkningar.

Hans läkare undersökte honom regelbundet och i tisdags efter jobbet ville hans läkare att han skulle läggas in på sjukhuset ommedelbart eftersom han hade blivit sämre.

Men pappa tyckte inte att han bara kunde läggas in omgående så han blev inlagd på onsdagen.
Han fick göra flera undersökningar som magnetröntgen, ultraljudsundersökning, blodprover och fick sedan mediciner som gjorde honom trött.

Jag, Linnéa, Philip och mamma hälsade på honom på idag (torsdag) då han mådde lite bättre. Då kunde vi se alla slangar som var kopplade till pappa. Han fick inte äta någon mat utan fick näring via en påse, och mediciner genom en annan slang. Han fick dricka vatten men bara 500 ml/dag.

När vi hade pratat en stund och fikat med pappa (han fick inte fika) så ville vi barn också leka doktor men det blev lite förvirrat. Vem skulle vara doktor och vem skulle vara patient?

Vi enades om att bytas av så alla fick prova de olika rollerna. Det är inte kul att ligga på sjukhus på riktigt, men det var roligt att leka på sjukhuset, för där fanns massa doktorssaker som man kunde använda...

Vi filmade en stund när vi busade runt på sjukhuset. Pappa tyckte att det var roligt att vi var där och livade upp stämningen. Nu väntar vi på att han snabbt ska bli bättre och komma hem till oss.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar