z35W7z4v9z8w

2013-05-07

Hoppfullt i Kumla

Pappa var rätt så trött när han kom hem efter jobbet idag, men vi lyckades övertala honom om att bygga upp studsmattan nu när vädret var så fint.

Pappa vilade en stund innan orkade bära fram alla saker för att inviga studsmattan. KL 14.00 startade han bygget och Philip ville vara med att bygga.

Därefter gick allt väldigt långsamt. Timmarna gick och vi blev alla mer otåliga och frågade pappa när det skulle bli klart. Pappa svarade att det skulle ta en stund eftersom han inte orkade att arbeta så snabbt.
Han är ju trots allt sjuk, så vi var mer än nöjd att han valde att bygga ihop studsmattan till oss.

Både jag och Linnéa hade kompisar med oss hem som vi lekte med så vi var kanske inte lika ivriga som Philip.

Fem och en halvtimma senare var studsmatten till slut färdigbyggd. Pappa var tröttare än tidigare men glad, men gladast var nog vi alla barn. Tyvärr fick kompisarna inte hoppa eftersom deras föräldrar
kom och hämtade dem, och då Philip hade varit med och byggt under hela tiden fick han första tjing att hoppa alldeles sjäv. Men så småningom fick även jag och Linnéa komma in och hoppa.

Det var rikigt kul att få studsa och göra konster på studsmattan. Philip visade upp sina konsttrick med hopp och kullerbyttor medan jag och Linnéa hoppade så högt vi kunde och gjorde volter.

Självklart finns det också en videoklipp som ni kan kika på!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar