z35W7z4v9z8w

2016-09-21

Pedofiler tar över Youtube

Rubriken låter hemsk och drastisk, men detta är något som har hållit på ett tag och många är omedvetna om att deras barn används i marknadsföringen av pedofiler. Och detta helt öppet på Youtube.

Och vad gör Youtube åt detta? - Absolut ingenting!

yoga challenge
I bästa fall råkar man snubbla över att någon har kopierat ens video och flaggar detta för Youtube, som då tar bort din video men låter alla andra oskyldiga barn bli utnyttjade.

Man kan tycka att Youtube (Google) som har så smarta algoritmer skulle kunna se när någon laddar upp samma video om och om igen på olika konton. Men tyvärr verkar detta inte vara möjligt.

Många föräldrar har ingen aning om vad deras barn gör på nätet. Men dom borde ta reda på det, för när något laddats upp på nätet så finns det där i all evighet. Det är nästintill omöjligt att få bort det.

Barn och unga tillbringar en hel del av sin tid på internet. Mycket av livet levs på nätet, och som förälder kan det vara klokt att intressera sig för det livet. Ni föräldrar behöver skaffa er kunskap om vad era barn gör på nätet istället för att lämna dem ensamma där. Kommer era barn hem efter fotbollsträningen, frågar ni hur det gick, vilka som var där och när det är dags för nästa match. Precis samma intresse och nyfikenhet ska ni ge era barn kring deras aktiviteter på nätet. Fråga ditt barn hur det gick när han/hon spelade online-spel med kompisarna, vad som händer i de sociala medierna. Och precis som ni försäkrar er om att era barns fysiska miljöer är säkra, ska ni göra vad ni kan för att barnen ska vara skyddade när de är på nätet.

Gör denna enkla sökning på Youtube och se hur pedofilerna sprider filmer på lättklädda barn så att andra pedofiler ska kunna "få njutning" av dem.

Sök "Yoga Channel" på Youtube
Filtrera på "Uppladdningsdatum"
Leta sedan på ikonerna där det förekommer lättklädda barn.
Gå in på kanalen och titta på alla uppladdade videos.

Då ser ni alla filmer på olika barn som gör gymnastiska övningar iklädda underkläder, baddräkt eller i minimala kläder. Detta räcker för de flesta pedofiler. Detta är vad de är på jakt efter. Och barnen i filmerna hade inte som avsikt att hamna på dessa sidor. Och när föräldrar hittar filmer på sina barn, inser de hur grosteskt dessa har spridit sig till massor av youtube-kanaler. Så prata med era barn om vad de lägger upp på nätet, för t.ex. Youtube har inte koll på detta!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar