z35W7z4v9z8w

2013-06-25

En händelserik tisdag

Idag blev en händelserik dag då vi först klättrade upp på Kvarntorpshögen och avslutade dagen på akuten med Philip.

Dagen började bra med sovmorgon och att vi därefter åkte till kvarntorpshögen tillsammans med pappa.
Efter att klättrat uppför de 427 trappstegen nådde vi toppen, och pappa blev utmattad.
Philip, Linnéa och jag busade och sprang runt bland konstverken och tittade.

Det fanns ett konstverk som var riktigt läskigt. Det var tre figurer som såg ut som verkliga människor. Det var läskigt att sitta bredvid dem.

Men det vi alla ville testa var om vi fortfarande kunde krypa in i Tornet. Och det kunde vi! Vi var tillräckligt små alla tre för att komma in i Tornet.

Efter kvarntorpshögen åkte vi runt i Örebro-trakten på safari och passade på att äta och dricka gott på restauranger.

När vi satt i bilen busade jag med Philip och drog i hans armar då han plötsligt skrek till och fick väldigt ont. Pappa undersökte honom och insåg att det var något fel på hans högra arm, så vi fick åka till akuten med honom.

Philip var väldigt ledsen och hade mycket ont. På akuten tog de in honom direkt och undersökte hans arm. Doktorn gick sedan ut för att disskutera med en annan doktor.

När doktorn kom tillbaka berättade hon att ett ben i Philips arm hade hamnat snett och att de skulle lägga tillbaka den. Det skulle göra jätteont att rätta till benet men sedan skulle allt bli bra igen.
Pappa fick hålla Philip i handen medan doktorn pressade och ryckte till i Philips arm. Han skrek till och blev alldeles röd i ansiktet. Sedan blev han väldigt ledsen en stund, men efter några minuter kunde han rör sin arm igen och smärtan försvann.

Efter ytterligare några minuter var Philip helt återställd och ville ha en glass.
Eftersom klockan var 22.00 åkte vi till McDonald och tog en McFlurry-glass innan vi åkte hem.
Vilken tur att allting gick så bra med Philip. Vi var alla oroliga ett tag men nu är vi glada igen att lillebror mår bra.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar