1 Zuccini
1 Purjolök
1 Knippe Persilja
1 Knippe Dill
1 Paket Fetaost (100 gram)
4 Ägg
1 dl Mjöl
4 dl Rapsolja
Skala Zuccinin och riv dem med rivjärn.
Pressa ur så mycket vatten du kan ur den rivna Zuccinin.
Riv purjolöken och blanda med Zuccinin.
Hacka dill och persilja och blanda i Zuccinin.
Hacka fetaosten och blanda ner i Zuccinin.
Knäck 4 ägg i blandningen och strö över mjölet.
Blanda ihop alltihop.
Häll oljan i en stekpanna och hetta upp.
Lägg klickar av Zuccini-röran i oljan och stek/fritera ca 1 minut.
Lägg de färdiga Zucciniplättarna på hushållspapper så att överskottsoljan sugs bort.
Servera och njut!
Åh, du är väl för söt min söta lilla kusin! Det här receptet ska jag faktiskt testa. Bra tips med papperet för att suga bort den onödiga oljan också. För mycket olja är inte bra för hälsan har jag hört! Puss och kram från kusin Per
SvaraRadera