z35W7z4v9z8w

2016-08-28

Steve Rogers hatar Amerika, dumpar Captain America

Captain America

Nu har väl de flesta intresserade sett filmen Captain America: Civil War.
Kommer ni ihåg när Captain America blev en riktig superhjälte för första gången? Ni vet! När han verkligen blev en riktig person?
Captain America: Civil War var första gången vi fick se Steve Rogers AKA Captain America spelad av Chris ‘Make My Heart Hurt’ Evans ställde upp för att kämpa för den "goda saken". Han tog en paus från sina amerikanska värderingar och bröt mot några regler för att nå ett positivt resultat.
Men Steve Rogers är en enkel man. Han kan inte leva i en värld där moral och heder inte står högt.

Efter att ha brutit sig in i en hög säkerhetsklassad fängelse, lämnade Steve Rogers sin sköld i dammet och går därifrån.

Så vad betyder nu detta?

Jag tror att han lämnar skölden för att det representerar en person som inte bryr sig om lagar och regler, heder och moral. Att identiteten Captain America står i stark kontrast mot Steve Rogers.

Jag upprepar! Captain America är en enkel man. Bara den tanken att han nästan dödade sin Avenger-kompis, Tony Stark blev alldeles för mycket för honom, att han var tvungen att ge sig av.

Nu när skölden ligger där i dammet är dörren öppen för en ny Captain America att ta vid.

Avengers: Infinity War är tänkt att ta fortsätta där Steve Rogers lämnade det. Och vi får vänta till 2018 innan vi får veta hur det kommer att gå.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar