z35W7z4v9z8w

2013-03-17

Skapa din egen konst

I helgen var min faster och hälsade på men nu har hon åkt hem. Jag har inte gjort så mycket under helgen förutom varit på party hos en kompis. Vi skulle alla sova över men jag ville vara hemma nu när min faster hälsade på. Jag har just blivit färdig med min skol-läxa och har hållit på med lite pyssel.

Att pyssla är roligt och med lite enkla saker kan man skapa jättefin konst.
Idag ska jag visa er hur man med lite färgat papper och ett limstift kan skapa konst som man kan hänga upp i sitt rum.

Då börjar vi!

Ta ett vitt och blått papper och sätt ihop dem i långändarna med lite papperlim. Ta ett orange papper och vik den lite lätt i mitten och limma den i långändan mot den blåvita underlaget. Vinkla det oranga pappret lite så blir det mer intressant.

Ta ett svart och orange papper och sätt ihop dem i långändarna med lite papperlim. Ta ett gult papper och rulla den till en kon och limma den mot underlaget.

Ta ett vitt och grönt papper och sätt ihop dem i långändarna med lite papperlim. Ta ett rosa papper och limma den lite slarvit mot underlaget.

Ta ett blått och gult papper och sätt ihop dem i långändarna med lite papperlim. Ta ett orange papper och vik den som du önskar innan du limmar den mot underlaget.

Ta ett mörkgult och ljusgult papper och sätt ihop dem i långändarna med lite papperlim. Ta ett grönt papper och limma den mot underlaget. Låt ett hänga ned.

Ta ditt konstverk och häng upp den någonstans. Som du kommer att märka kommer ditt konstverk att passa in varsomhelst, hemma i ditt rum eller på Guggenheim museét.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar