z35W7z4v9z8w

2012-12-10

Dans- och sim-uppvisning i Hallsberg

Igår (söndag) var det fullt upp hela dagen. Pulkaåkning, bygge av snökoja, min dansuppvisning och Linnéas simsuppvisning. Som tur var skulle både Linnéa och jag vara på samma ställe - Alléhallen i Hallsberg.
Jag tränar streetdance på Lenas danstudio och igår skulle vi visa vad vi hade lärt oss. Linnéa går på simskola i Hallsberg och hennes grupp skulle ochså visa upp sig.
Den enda som inte fick visa upp sig var Philip men han gjorde allt för att stjäla showen. Jag började först med dansuppvisningen.

När de första dansgrupperna hade dansat var det dags för mig och min grupp att dansa streetdance. Det var roligt att dansa inför en så stor publik. Dermot Clemenger var konferensier och han var rolig, både på scen och bakom scen. Han skojade med oss barn och var glad.
Musiken var hög och strålkastarna sken starkt.

Här kan ni se mig dansa loss på golvet.


Efter dans-showen gick vi ut på en kinarestaurang och åt lite mat. Maten smakade sådär.

Linnéa och Philip blev busiga som vanligt och började springa runt i restaurangen och skrika. Som tur var fanns det inga andra gäster där. Hmmm! En tom restaurang under en helg kanske borde ha varit en varningssignal för oss!!!

Nåja! Läsken smakade bra i alla fall. Efter maten gick vi tillbaka till Alléhallen för nu var det dags för Linnéas simskola som skulle ha uppvisning.

Alla barnen fick visa vad de hade lärt sig i simskolan och det verkade som om alla hade lärt sig att simma genom en rockring. Linnéa och de andra barnen fick ett diplom men de hade stavat fel på Linnéas namn. Typiskt!

Här kan ni se hur fantastisk Linnéa är i vattnet. Hon är som en graciös delfin.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar